Valuta:
Netherlands

Privacy verklaring

Privacy verklaring
Dit privacybeleid legt in algemene termen hoe we de bescherming van de privacy van uw persoonlijke gegevens. Het zal van toepassing zijn op alle persoonlijke gegevens die u verstrekt wanneer u zich bij ons.

Welke informatie verzamelen wij?
De aard van de persoonlijke informatie die wij van u verzamelen zal afhangen van de omstandigheden van het verzamelen en de aard van de dienst die u aanvraagt. Bijvoorbeeld, wanneer u een product te kopen van deze website kunnen we gegevens verzamelen, zoals uw naam, e-mailadres, afleveradres, factuuradres en andere gegevens om uw aankoop relevant.
Zoals we wettelijk verplicht zijn om uw toestemming voor het verzamelen van "gevoelige informatie" te verkrijgen, gaan wij ervan uit dat u hebben ingestemd met het verzamelen van alle informatie aan ons verstrekt voor gebruik in overeenstemming met dit beleid, tenzij u ons anders vertellen.

Hoe wij informatie te verzamelen
Wij kunnen persoonlijke informatie over u verzamelen wanneer u onze website bezoeken wanneer u te maken met ons op via onze website, of wanneer u contact met ons in persoon. We hebben geen persoonlijke gegevens zonder uw toestemming verzamelen. Wij zijn van mening dat uw toestemming wordt verleend wanneer u de velden die nodig zijn om een ​​transactie te vergemakkelijken door middel van deze website te voltooien.

Hoe wij uw persoonlijke gegevens gebruiken
Meestal, het verzamelen van uw persoonlijke gegevens voor de volgende doeleinden:
1. Om uw toegang tot onze website, producten en diensten te vergemakkelijken
2.To leveren producten die u van ons hebt besteld
3.To u te voorzien van informatie over onze producten en diensten
4.To vraag uw mening over onze producten, diensten, marketing en website.

Openbaarmaking van persoonlijke informatie aan derden
Wij kunnen uw persoonlijke informatie aan anderen ter beschikking stelt voor het doel waarvoor de informatie werd verzameld of gerelateerde doeleinden, bijvoorbeeld om een ​​transactie te voltooien namens u of u met een product dat u hebt gekocht. We gaan van derden aannemers om diensten te verrichten voor ons, die ook de behandeling omvat persoonlijke informatie die we hebben de aannemer. Bijvoorbeeld, op dit moment met derde aannemers partij:
1.Deliver producten gekocht bij deze site
2.Provide elektronische overschrijving, credit card processing en aanverwante diensten rekening

De veiligheid van uw persoonlijke gegevens
We uitgevoerd veilig uw persoonlijke gegevens en we zullen niet verhandelen, verhuren of verkopen. Wij zullen alle redelijke maatregelen nemen om veilig te houden alle informatie die we over u hebben. Persoonlijke gegevens kunnen worden opgeslagen zowel elektronisch op ons computersysteem. Firewalls, wachtwoorden, anti-virus software en e-mail filter om al onze elektronische informatie te beschermen.

Het oplossen van uw zorgen
Als u vragen hebt over hoe uw persoonlijke informatie wordt verzameld of gebruikt, neem dan gerust contact met ons op. We zullen zo snel mogelijk reageren op uw vraag of klacht.