Valuta:
Netherlands

Verzenden & retouren

Verzending

Wij bieden een snelle verzending naar alle uithoeken van de world.No verkoop belasting, de beste service, Welkom op deze site verzamelen en vertel je vrienden en familie, gelukkig winkelen!

We zijn toegewijd aan uw volledige tevredenheid. Als u niet tevreden bent met onze producten, zullen wij gelukkig zijn om een ​​terugkeer te accepteren.
Ongewassen, ongedragen, of defecte producten gekocht bij onze online winkel kunnen worden teruggestuurd voor terugbetaling of omruiling binnen 14 dagen na ontvangst. Alle items teruggestuurd naar ons moeten in de oorspronkelijke voorwaarden, dat wil zeggen ongedragen, ongewassen, met aangehechte alle tags. Anders wordt de items zal worden teruggegeven aan u.

terugkeer

Als u niet helemaal tevreden bent of als er een verschil is met uw bestelling, neem dan behouden alle documentatie en verpakking en direct contact met ons door het sturen van een e-mail of online. Wij zullen dan u met verdere instructies.

1. We staan ​​alleen een volledige terugbetaling voor items die problemen veroorzaakt door ons.

2. Indien de terugkerende pakket niet alle accessoires en onderdelen werd geleverd met bevat, zullen de kosten van de onderdelen en accessoires worden afgetrokken van de totale prijs van het product en kan alleen garanderen een gedeeltelijke terugbetaling.

3. Als om welke reden je nodig hebt om de grootte, kleur te veranderen, of de restitutie onder de reden van "In tegenstelling", is het de kosten van de levering zal worden afgetrokken van de totale prijs van het product.

uitwisselingen

1. Wij aanvaarden uitwisselingen voor een andere maat of kleur binnen 15 dagen na de oorspronkelijke datum van verzending van de bestelling. Neem dan contact met ons op met uw ordernummer en onze klantenservice zal u helpen. Als u wilt om items te wisselen naar een andere stijl, zou u uw items terug te keren voor een terugbetaling (zoals per Return-beleid) en een nieuwe bestelling plaatsen voor de stijl die u verkiest

2. U moet ons contacteren alvorens terug te keren de items. Alle items teruggestuurd naar ons moeten in hun oorspronkelijke staat dus niet gedragen, gewijzigd of gewassen, met aangehechte alle tags. Versleten of vuile items zal naar u worden geretourneerd.

3. We niet de verzendkosten van de uitwisselingen te dekken, bent u verantwoordelijk voor de retourzending en voor de scheepvaart en de behandeling van de scheepvaart de uitgewisselde items terug voor jou. Wij raden u aan tracking en verzekering toe te voegen bij het verzenden van artikelen bij ons terecht voor uw eigen veiligheid, omdat wij niet verantwoordelijk voor verloren zendingen. Verzend-en administratiekosten worden niet terugbetaald.